Ana içeriğe atla

10 Hot Wedding Hair Trends In 2021

Mozzarella ve Fesleğen Soslu Fırında Tavuk Tarifi



Mozzarella ve Fesleğen Soslu Fırında Tavuk Tarifi

Çok Kolay Fırında Mozerella ve Fesleğen Soslu Tavuk Tarifi


Merhaba bugün sizlere dünya mutfağından farklı bir lezzet tarifi veriyorum. Fesleğen soslu ve mozeralla peynirli fırında tavuk. 30 dakikada hazır. Bu lezzeti beğeneceksiniz!

Malzemeler

3 tavuk göğsü
45 gr. Fesleğen Sosu
2 orta boy dilimlenmiş domates 
3 dilim mozzarella peyniri

Hazırlanışı

Fırını önceden 350 derecede ısıtın.
Tavuk göğüslerini fırın tepsisine yerleştirin.
Fesleğen sosunu tavuğun üzerini kapsayacak şekilde sürün.
Her tavuk göğsünün üzerine 1 dilim mozzarella peyniri ve 2-3 dilimlenmiş domates koyun.
Önceden ısıtılmış fırında yaklaşık 30 dakika pişirin. Dilerseniz kontrol ederek karar verebilirsiniz.

Tavukları fırından aldıktan sonra isteğe bağlı olarak üzerine rendelenmiş peynir ekleyebilirsiniz.

Afiyet olsun!


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

En Güzel Düğün Saç Modelleri 2020

Uzun saçlara sahip olan kadınlar, artık stil sahibi hissedebilir. Kendi tarzınızı ek dokunuşlar ile olmasını ifade etmenizi sağlayabilirsiniz. Uzun süre uzun saçlara sahip olmak, saç stilini değiştirme konusunda şüpheli doğurur. Saç stilinizi belirlerken arkadaş ve tanıdıklarınızdan yardım isteyebilirsiniz. Farklı bir bakış açısı boyut güzel fikir kazanan yapabilir ve içinizdeki şüphelerden kurtulabilirsiniz. Karar vermeden önce, nasıl bir tarz istediğinizi bilmelisiniz. Katılacağınız düğün yada etkinlik için uygun bir karar vermelisiniz. Saç stilinizden, saç rengine kadar onu detayını uyumlu bir şekilde planlıyor. İşte sizler için hazırladığımız Topuz Düğün Saçı Modelleri!

Buttermilk Kızarmış Tavuk Tarifi

Buttermilk Kızarmış Tavuk Tarifi Malzemeler 1.5kg bölünmüş Tavuk 3-4 bardak / 750ml - 1 litre kızartma yağı Islak Karışım İçin 2 su bardağı / 500ml Buttermilk 1 çay kaşığı Kırmızı Biber 1 çay kaşığı Cayenne Biber 1 çay kaşığı Beyaz Biber 1 çay kaşığı Soğan Tozu 1 çay kaşığı Sarımsak Tozu 1 çay kaşığı Tuz Kuru karışım için 2.5 su bardağı - 375g Un 1 yemek kaşığı Kırmızı Biber 2 çay kaşığı Kekik 2 çay kaşığı Kabartma Tozu 1.5 çay kaşığı Tuz + sonunda serpmek için ekstra 1 çay kaşığı Soğan Tozu 1 çay kaşığı Sarımsak Tozu 1 çay kaşığı Cayenne Biber 1/2 çay kaşığı Karabiber Hazırlanışı 1. Bir kasede ıslak karışım malzemelerini karıştırın ve tavukları içerisine ekleyin. tavuğun tamamen kaplandığından emin olun. Kaseyi streç film ile kapatarak 4 saat buzdolabında bekletin. Buzdolabından çıkardığınız kaseyi yarım saat oda sıcaklığında bekletin. 2. Bir tepsi yada kasede tüm kuru karışımınızı birleştirin. Tavuk parçalarını karışıma batırın ve her yerini kapla

Beyaz Çikolatalı Böğürtlen Lavanta Pasta Tarifi

Beyaz Çikolatalı Böğürtlen Lavanta Pasta Tarifi MALZEMELER 1 su bardağı kanola yağı 1/2 su bardağı sade yoğurt 3 büyük yumurta 2 su bardağı toz şeker 1 çorba kaşığı vanilya özü 1 1/2 su bardağı ayran 3 3/4 su bardağı çok amaçlı un 1 çay kaşığı karbonat 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 çay kaşığı koşer tuzu BÖĞÜRTLEN LAVANTA REÇELİ 6 su bardağı taze veya dondurulmuş böğürtlen 1/2 bardak bal 1 çorba kaşığı limon suyu 1-2 çay kaşığı lavanta kurutulmuş BEYAZ ÇİKOLATA BUTTERCREAM (Yağlı Krema) Oda sıcaklığında 3 çubuk tuzlu tereyağı 1 1/2 su bardağı pudra şekeri 225gr beyaz çikolata, erimiş ve soğutulmuş Hazırlanışı 1. Fırını 350 derecede ısıtın. 2 yuvarlak kek kalıbını yağlayın. Parşömen kağıdı ile hizalayın, daha sonra pişirme spreyi ile tereyağı püskürtün. 2. Bir stand mikserin kasesinde (veya elde tutulan bir mikser kullanın), kanola yağı, yoğurt, yumurta, şeker, vanilya ve ayranı bir araya getirin. Un, karbonat, kabartma tozu ve tuzu