Ana içeriğe atla

10 Hot Wedding Hair Trends In 2021

Beyaz Çikolatalı Böğürtlen Lavanta Pasta Tarifi


Beyaz Çikolatalı Böğürtlen Lavanta Pasta Tarifi


MALZEMELER

1 su bardağı kanola yağı
1/2 su bardağı sade yoğurt
3 büyük yumurta
2 su bardağı toz şeker
1 çorba kaşığı vanilya özü
1 1/2 su bardağı ayran
3 3/4 su bardağı çok amaçlı un
1 çay kaşığı karbonat
1 çay kaşığı kabartma tozu
1 çay kaşığı koşer tuzu

BÖĞÜRTLEN LAVANTA REÇELİ

6 su bardağı taze veya dondurulmuş böğürtlen
1/2 bardak bal
1 çorba kaşığı limon suyu
1-2 çay kaşığı lavanta kurutulmuş

BEYAZ ÇİKOLATA BUTTERCREAM (Yağlı Krema)

Oda sıcaklığında 3 çubuk tuzlu tereyağı
1 1/2 su bardağı pudra şekeri
225gr beyaz çikolata, erimiş ve soğutulmuş

Hazırlanışı

1. Fırını 350 derecede ısıtın. 2 yuvarlak kek kalıbını yağlayın. Parşömen kağıdı ile hizalayın, daha sonra pişirme spreyi ile tereyağı püskürtün.

2. Bir stand mikserin kasesinde (veya elde tutulan bir mikser kullanın), kanola yağı, yoğurt, yumurta, şeker, vanilya ve ayranı bir araya getirin. Un, karbonat, kabartma tozu ve tuzu ilave edip bir araya gelinceye kadar karıştırın.

3. Hamuru kek tavalarına dökün ve 30-35 dakika pişirin. Çıkarın ve beş dakika soğumaya bırakın, daha sonra tavanın kenarlarına bir bıçak sürün ve kekleri bir soğutma rafına çevirin. Takmadan önce keki tamamen kapatın ve soğumaya bırakın.

4. Reçeli yapmak için. Böğürtlen, bal, limon suyu ve lavantayı yüksek ateşte orta büyüklükte bir tencereye ekleyin. Karışımı kaynatın, bir kez kaynattıktan sonra meyveleri kırıp ezmek için patates ezici veya çatal kullanın. 5-8 dakika veya reçel 1/3 oranında azalana ve kalınlaşana kadar pişirmeye devam edin. Ateşten alın ve soğumaya bırakın. Soğudukça kalınlaşmalıdır.

5. Buttercream yapmak için. Bir stand mikserin kasesine tereyağı ve pudra şekeri ekleyin. Tereyağı ve pudra şekeri, tereyağı hafif ve kabarık hale gelinceye kadar çırpın. Erimiş beyaz çikolatayı ekleyin ve birleşene kadar çırpın.

6. Büyük bir tırtıklı bıçak kullanarak her pastayı dikkatlice yatay olarak ikiye bölün. Bir servis tabakasına bir pasta tabakası yerleştirin. Tereyağının 1 / 4'ünü kekin üzerine yayın ve yaklaşık 1/4 bardak reçelle katmanlayın. Kalan 3 kek katmanı ile tekrarlayın. Katmanlarınızı fazla doldurmamaya dikkat edin, aksi halde pasta dilimi zorlaştırır. Pastanın dışını hafifçe dondurun. 30 dakika soğutun. Buzdolabında 3 güne kadar servis yapın veya saklayın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

En Güzel Düğün Saç Modelleri 2020

Uzun saçlara sahip olan kadınlar, artık stil sahibi hissedebilir. Kendi tarzınızı ek dokunuşlar ile olmasını ifade etmenizi sağlayabilirsiniz. Uzun süre uzun saçlara sahip olmak, saç stilini değiştirme konusunda şüpheli doğurur. Saç stilinizi belirlerken arkadaş ve tanıdıklarınızdan yardım isteyebilirsiniz. Farklı bir bakış açısı boyut güzel fikir kazanan yapabilir ve içinizdeki şüphelerden kurtulabilirsiniz. Karar vermeden önce, nasıl bir tarz istediğinizi bilmelisiniz. Katılacağınız düğün yada etkinlik için uygun bir karar vermelisiniz. Saç stilinizden, saç rengine kadar onu detayını uyumlu bir şekilde planlıyor. İşte sizler için hazırladığımız Topuz Düğün Saçı Modelleri!

5 Gorgeous Wedding Hairstyle Tutorial Step by Step

  5 Gorgeous Wedding Hairstyle Tutorial Step by Step  As the big day approaches, the search for wedding hairstyles picks up speed.  In order to have a gorgeous glamorous wedding hair, the catalogs of the salons are examined, different hairstyles are reviewed on the Internet. Today we have compiled 5 different gorgeous wedding hairstyles for you.  You can learn how to make these hairstyles by looking at the wedding hair pictures and you can do it yourself.  Don't worry, it is very easy to make the wedding hairstyles we have prepared for you.  You can see step by step how to do it in the pictures.