Ana içeriğe atla

10 Hot Wedding Hair Trends In 2021

Brokoli ve Çedar Peynirli İki Kez Közlenmiş Patates


Brokoli ve Çedar Peynirli İki Kez Közlenmiş Patates Tarifi


Gerekli Malzemeler

4 orta boy patates, iyice yıkanmış ve kurutulmuş
1 çay kaşığı zeytinyağı
3+1/2 yemek kaşığı çok yumuşak tuzlu tereyağı
1/2 su bardağı yağsız yoğurt
1/4 su bardağı ayran
1/2 çay kaşığı tuz
1/2 çay kaşığı biber
3/4 çay kaşığı Frenk soğanı
3/4 çay kaşığı sarımsak tozu
1/2 çay kaşığı soğan tozu
1/2 çay kaşığı kurutulmuş soğan gevreği
1/2 çay kaşığı kurutulmuş dereotu
1/2 çay kaşığı kırmızı biber
1+1/2 su bardağı pişmiş brokoli, doğranmış, bölünmüş
2 su bardağı çedar peyniri, rendelenmiş, bölünmüş

Nasıl Yapılır

Fırını önceden 400 dereceye kadar ısıtın. Küçük bir fırın tepsisini parşömen kağıdı ile hizalayın ve bir kenara koyun.


Patatesleri küçük bir fırın kabına koyun ve 1 saat kadar veya yumuşak olana kadar pişirin. Fırından çıkarın ve soğumaya bırakın. Patatesler güvenli bir şekilde elle tutulacak kadar soğuduktan sonra, her birini yarı yarıya uzun dilimleyin. 

Patatesin iç kısmını bir kaşık ile çıkarınız ve derilerini sağlam tutmaya özen göstererek büyük bir kaseye yerleştirin. Patates kabuğunun dışını az miktarda zeytinyağı ile ovalayın. Derileri hazırlanan fırın tepsisine yerleştirin ve bir kenara koyun.

Bir kabta patatesin içi ve tereyağını ekleyin, bir elektrikli karıştırıcı veya bir patates ezici kullanarak oldukça pürüzsüz olana kadar karıştırın.

Yoğurt, ayran, tuz, karabiber, frenk soğanı, sarımsak tozu, soğan tozu, kuru soğan gevreği, dereotu otu, kırmızı biber, brokoli ve 3/4 bardak peynir ekleyin. Doldurmayı patates kabukları arasına eşit olarak bölün ve kalan peyniri doldurun. 20-25 dakika pişirin ya da peynir eriyene ve patatesler ısıtılıncaya kadar pişirin. Aynı anda servis yapın!

Afiyet olsun!


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

En Güzel Düğün Saç Modelleri 2020

Uzun saçlara sahip olan kadınlar, artık stil sahibi hissedebilir. Kendi tarzınızı ek dokunuşlar ile olmasını ifade etmenizi sağlayabilirsiniz. Uzun süre uzun saçlara sahip olmak, saç stilini değiştirme konusunda şüpheli doğurur. Saç stilinizi belirlerken arkadaş ve tanıdıklarınızdan yardım isteyebilirsiniz. Farklı bir bakış açısı boyut güzel fikir kazanan yapabilir ve içinizdeki şüphelerden kurtulabilirsiniz. Karar vermeden önce, nasıl bir tarz istediğinizi bilmelisiniz. Katılacağınız düğün yada etkinlik için uygun bir karar vermelisiniz. Saç stilinizden, saç rengine kadar onu detayını uyumlu bir şekilde planlıyor. İşte sizler için hazırladığımız Topuz Düğün Saçı Modelleri!

Buttermilk Kızarmış Tavuk Tarifi

Buttermilk Kızarmış Tavuk Tarifi Malzemeler 1.5kg bölünmüş Tavuk 3-4 bardak / 750ml - 1 litre kızartma yağı Islak Karışım İçin 2 su bardağı / 500ml Buttermilk 1 çay kaşığı Kırmızı Biber 1 çay kaşığı Cayenne Biber 1 çay kaşığı Beyaz Biber 1 çay kaşığı Soğan Tozu 1 çay kaşığı Sarımsak Tozu 1 çay kaşığı Tuz Kuru karışım için 2.5 su bardağı - 375g Un 1 yemek kaşığı Kırmızı Biber 2 çay kaşığı Kekik 2 çay kaşığı Kabartma Tozu 1.5 çay kaşığı Tuz + sonunda serpmek için ekstra 1 çay kaşığı Soğan Tozu 1 çay kaşığı Sarımsak Tozu 1 çay kaşığı Cayenne Biber 1/2 çay kaşığı Karabiber Hazırlanışı 1. Bir kasede ıslak karışım malzemelerini karıştırın ve tavukları içerisine ekleyin. tavuğun tamamen kaplandığından emin olun. Kaseyi streç film ile kapatarak 4 saat buzdolabında bekletin. Buzdolabından çıkardığınız kaseyi yarım saat oda sıcaklığında bekletin. 2. Bir tepsi yada kasede tüm kuru karışımınızı birleştirin. Tavuk parçalarını karışıma batırın ve her yerini kapla

Beyaz Çikolatalı Böğürtlen Lavanta Pasta Tarifi

Beyaz Çikolatalı Böğürtlen Lavanta Pasta Tarifi MALZEMELER 1 su bardağı kanola yağı 1/2 su bardağı sade yoğurt 3 büyük yumurta 2 su bardağı toz şeker 1 çorba kaşığı vanilya özü 1 1/2 su bardağı ayran 3 3/4 su bardağı çok amaçlı un 1 çay kaşığı karbonat 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 çay kaşığı koşer tuzu BÖĞÜRTLEN LAVANTA REÇELİ 6 su bardağı taze veya dondurulmuş böğürtlen 1/2 bardak bal 1 çorba kaşığı limon suyu 1-2 çay kaşığı lavanta kurutulmuş BEYAZ ÇİKOLATA BUTTERCREAM (Yağlı Krema) Oda sıcaklığında 3 çubuk tuzlu tereyağı 1 1/2 su bardağı pudra şekeri 225gr beyaz çikolata, erimiş ve soğutulmuş Hazırlanışı 1. Fırını 350 derecede ısıtın. 2 yuvarlak kek kalıbını yağlayın. Parşömen kağıdı ile hizalayın, daha sonra pişirme spreyi ile tereyağı püskürtün. 2. Bir stand mikserin kasesinde (veya elde tutulan bir mikser kullanın), kanola yağı, yoğurt, yumurta, şeker, vanilya ve ayranı bir araya getirin. Un, karbonat, kabartma tozu ve tuzu