Ana içeriğe atla

10 Hot Wedding Hair Trends In 2021

Fırında Parmesan Tavuk Dolması


Fırında Parmesan Tavuk Dolması

Malzemeler

2 çay kaşığı İtalyan baharatları
1 çay kosher tuzu
Yarım çay kaşığı karabiber
4 kemiksiz, derisiz tavuk göğsü
1½-2 su bardağı kıyılmış mozzarella peyniri
½ fincan çok amaçlı un
2 büyük yumurta hafifçe dövülmüş
½ fincan İtalyan tecrübeli ekmek kırıntısı
½ fincan rendelenmiş parmesan peyniri
1 yemek kaşığı limon kabuğu rendesi
3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 24 oz. marinara soslu kavanoz
¼ fincan doğranmış taze fesleğen
16 oz. servis için pişmiş makarna

Hazırlanışı

Küçük bir tabak kullanarak, İtalyan baharatlarını, tuzunu ve karabiberini birleştirin; Bu karışımı, tavuğun her iki tarafına eşit şekilde ovalayın.
Keskin bir bıçak kullanarak, her tavuk göğsünün kenarına derin bir yarık kesin. (Not: Tüm yolu kesmeyin.) 3-4 çorba kaşığı mozzarella peynirini tavuk göğsü içine doldurun; peynirin içini kapatmak için tavuk göğsü kenarlarını birbirine bastırın. Tavuk göğsünü bir kenara koyun.
Ön fırını 400 ° F'ye ısıtın.
Unu geniş bir tabağa yayın.
Dövülmüş yumurtayı ayrı bir sığ kabın içine dökün.
Ayrı bir tabakta ekmek kırıntıları, Parmesan peyniri ve limon kabuğu rendesi birleştirilir.
Bir seferde bir parça tavukla çalışarak, tavuğun her iki tarafını önce unu, sonra da çırpılmış yumurtanın içine ve son olarak da kırıntı karışımına batırın.
Fırın emniyetli bir tava (dökme demir harika) veya Hollandalı bir fırın kullanarak, zeytinyağı ekleyin ve orta ateşte tava koyun. Tava sıcakken, tavuk göğsü ekleyin ve yan başına 3-4 dakika pişirin.
Tavuk göğsünün etrafına marinara sosu dökün ve üzerine kalan mozzarella peynirini serpin. Fırında 15-20 dakika veya tavuk tamamen pişene kadar (165 ° F iç sıcaklıkta) pişirin.

Kıyılmış fesleğenle süsleyin ve pişmiş makarnanın üzerine servis yapın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

En Güzel Düğün Saç Modelleri 2020

Uzun saçlara sahip olan kadınlar, artık stil sahibi hissedebilir. Kendi tarzınızı ek dokunuşlar ile olmasını ifade etmenizi sağlayabilirsiniz. Uzun süre uzun saçlara sahip olmak, saç stilini değiştirme konusunda şüpheli doğurur. Saç stilinizi belirlerken arkadaş ve tanıdıklarınızdan yardım isteyebilirsiniz. Farklı bir bakış açısı boyut güzel fikir kazanan yapabilir ve içinizdeki şüphelerden kurtulabilirsiniz. Karar vermeden önce, nasıl bir tarz istediğinizi bilmelisiniz. Katılacağınız düğün yada etkinlik için uygun bir karar vermelisiniz. Saç stilinizden, saç rengine kadar onu detayını uyumlu bir şekilde planlıyor. İşte sizler için hazırladığımız Topuz Düğün Saçı Modelleri!

Buttermilk Kızarmış Tavuk Tarifi

Buttermilk Kızarmış Tavuk Tarifi Malzemeler 1.5kg bölünmüş Tavuk 3-4 bardak / 750ml - 1 litre kızartma yağı Islak Karışım İçin 2 su bardağı / 500ml Buttermilk 1 çay kaşığı Kırmızı Biber 1 çay kaşığı Cayenne Biber 1 çay kaşığı Beyaz Biber 1 çay kaşığı Soğan Tozu 1 çay kaşığı Sarımsak Tozu 1 çay kaşığı Tuz Kuru karışım için 2.5 su bardağı - 375g Un 1 yemek kaşığı Kırmızı Biber 2 çay kaşığı Kekik 2 çay kaşığı Kabartma Tozu 1.5 çay kaşığı Tuz + sonunda serpmek için ekstra 1 çay kaşığı Soğan Tozu 1 çay kaşığı Sarımsak Tozu 1 çay kaşığı Cayenne Biber 1/2 çay kaşığı Karabiber Hazırlanışı 1. Bir kasede ıslak karışım malzemelerini karıştırın ve tavukları içerisine ekleyin. tavuğun tamamen kaplandığından emin olun. Kaseyi streç film ile kapatarak 4 saat buzdolabında bekletin. Buzdolabından çıkardığınız kaseyi yarım saat oda sıcaklığında bekletin. 2. Bir tepsi yada kasede tüm kuru karışımınızı birleştirin. Tavuk parçalarını karışıma batırın ve her yerini kapla

Beyaz Çikolatalı Böğürtlen Lavanta Pasta Tarifi

Beyaz Çikolatalı Böğürtlen Lavanta Pasta Tarifi MALZEMELER 1 su bardağı kanola yağı 1/2 su bardağı sade yoğurt 3 büyük yumurta 2 su bardağı toz şeker 1 çorba kaşığı vanilya özü 1 1/2 su bardağı ayran 3 3/4 su bardağı çok amaçlı un 1 çay kaşığı karbonat 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 çay kaşığı koşer tuzu BÖĞÜRTLEN LAVANTA REÇELİ 6 su bardağı taze veya dondurulmuş böğürtlen 1/2 bardak bal 1 çorba kaşığı limon suyu 1-2 çay kaşığı lavanta kurutulmuş BEYAZ ÇİKOLATA BUTTERCREAM (Yağlı Krema) Oda sıcaklığında 3 çubuk tuzlu tereyağı 1 1/2 su bardağı pudra şekeri 225gr beyaz çikolata, erimiş ve soğutulmuş Hazırlanışı 1. Fırını 350 derecede ısıtın. 2 yuvarlak kek kalıbını yağlayın. Parşömen kağıdı ile hizalayın, daha sonra pişirme spreyi ile tereyağı püskürtün. 2. Bir stand mikserin kasesinde (veya elde tutulan bir mikser kullanın), kanola yağı, yoğurt, yumurta, şeker, vanilya ve ayranı bir araya getirin. Un, karbonat, kabartma tozu ve tuzu