Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Kasım, 2019 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

10 Hot Wedding Hair Trends In 2021

10 Muhteşem Saç Yapımı Videosu - 10 Easy and Quick Hairstyles

10 Muhteşem Saç Yapımı Videosu - 10 Easy and Quick Hairstyles 

Uzun Saçlar İçin 20 Düğün Saç Modeli

Uzun Saçlar İçin 20 Düğün Saç Modeli Uzun saçlara sahip olan kadınlar, saç stilinin artık orijinal olmadığını hissedebilir. Kendi tarzınızda ek dokunuşlar ile kendinizi ifade etmenizi sağlayabilirsiniz. Uzun süre uzun saçlara sahip olmak, saç stilini değiştirme konusunda şüpheler doğurur. Saç stilinizi belirlerken arkadaş ve tanıdıklarınızdan yardım isteyebilirsiniz. Farklı bir bakış açısı size güzel fikirler kazandırabilir ve içinizdeki şüphelerden kurtulabilirsiniz. Karar vermeden önce, nasıl bir tarz istediğinizi bilmelisiniz. Katılacağınız düğün yada etkinlik için uygun bir karar vermelisiniz. Saç stilinizden, saç rengine kadar her ayrıntıyı uyumlu bir şekilde planlayabilirsiniz. İşte sizler için hazırladığımız 20 Uzun Düğün Saçı Modelleri!

Vişneli Cevizli Browni

Vişneli Cevizli Browni Malzemeler 3 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 200 gram bitter çikolata 150 gram tereyağı 1 paket vanilya 1/4 çay kaşığı tuz 1 su bardağından bir parmak eksik un 2 yemek kaşığı ceviz kırığı Üzerine: 1 su bardağı vişne 1/2 çay bardağı ceviz kırığı Hazırlanışı 🍒Tereyağını yakmamaya özen göstererek eritin ve ateşten alın. Çikolataları içine ilave edin ve iyice karıştırarak eritin. 🍒Yumurtaları çırpma kabına alın ve mikserin yüksek devrinde kısa bir süre çırptıktan sonra toz şekeri ekleyin, 5 dakika kadar beyazlaşana kadar güzelce çırpın. 🍒İlk sıcaklığı çıkmış olan çikolata-tereyağı karışımını da, yumurtalı karışıma yavaşça ekleyin ve tamamen karışana kadar çırpın. 🍒Son aşamada; un, tuz ve vanilya ilavesini yapın ve kuru malzemeleri ekledikten sonra, sadece karışacak kadar çok kısa bir süre çırpın ve mikseri kapatın. (kesinlikle uzun süre çırpmamaya özen gösterin) 🍒Ceviz kırığını da ekleyerek, tahta bir kaşık veya spatulayla nazikçe karıştı

Cup Kek Tarifi

Cup Kek Tarifi Malzemeler 2 adet yumurta 2 çay bardağı toz şeker 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı süt 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 1 tatlı kaşığı vanilya 2 tatlı kaşığı kakao 5-6 yemek kaşığı un Kreması için 1 paket sade krem şanti 1 su bardağı süt Yarım çay kaşığı gıda boyası (İsteğe Bağlı ama Muffinlerin Süslemesinde Hoş Duruyor) Gıda Boyası Yerine çilekli krem şantide tercih edebilirsiniz. Keki ıslatmak için  Yarım tatlı kaşığı nescafe 1 çay bardağı su yada süt Üzeri için Süsleme Şekeri (Burada pük nokta şekerleri servis anında koymanız olacaktır. Şekerler krema üzerinde uzun süre beklerse eriyip, boyasını kremaya salabiliyor) Ya da mevsimine göre meyve de kullanabilirsiniz. Hazırlanışı 1.Kek kalıplarını isteğe bağlı büyüklükte alabilirsiniz. Muffin kalıpları daha büyük olduğu için kek sayınız az olacak, kek kağıtları kullanırsanız 11- 12 adet çıkacaktır. 2.Öncelikle, krem şantiyi 1 bardak soğuk süt ile çırpalım.