Ana içeriğe atla

Kayıtlar

10 Hot Wedding Hair Trends In 2021

Kinoa ve Tahin Soslu Patlıcan Dolması

Kinoa ve Tahin Soslu Patlıcan Dolması Malzemeler 1 patlıcan 2 yemek kaşığı zeytinyağlı 1 orta arpacık soğanı doğranmış (yaklaşık 1/2 bardak) 1 su bardağı kıyılmış düğme mantar yaklaşık 2 su bardağı bütün 5 - 6 bütün erik domates doğranmış 1 çorba kaşığı konserve domates suyu Kıyılmış 2 diş sarımsak 1/2 su bardağı pişmiş kinoa 1/2 çay kaşığı kimyon 1 çorba kaşığı kıyılmış taze maydanoz + garnitür için daha fazla Tatlandırmak için tuz ve karabiber 1 yemek kaşığı tahin 1 çay kaşığı limon suyu 1/2 çay kaşığı sarımsak tozu İnceltmek için su Hazırlanışı Fırını önceden ısıtın 425ºF. Patlıcanı boyuna ikiye bölün ve etin bir kısmını çıkarın. Bir fırın tepsisine yerleştirin ve 1 çorba kaşığı yağ ile gezdirin. Tuz serpin ve 20 dakika pişirin. Patlıcan iç harcı yaparken, kalan yağı büyük bir tavada ısıtın. tüm arpacık soğanları ve mantarları ekleyin. Mantarlar yumuşayana kadar yaklaşık 5 dakika sote edin. Domates, kinoa ve baharatları ilave edin ve sıvı buh...

Bostan Patlıcanlı Kebap

Bostan Patlıcanlı Kebap  Malzemeler 1 kilo kuşbaşı et 3 adet bostan patlıcanı 2 adet sivri biber 1 adet kuru soğan 1 yemek kaşığı biber salçası 1 adet domates Tuz Sosu için 1 çay bardağı sıcak su 1 yemek kaşığı domates salçası Hazırlanışı 1.Etlerimizi tencereye koyup harlı ateşte suyunu salana kadar karıştırarak pişirelim. 2.Suyunu salan etlerimizin kapağını kapatıp altını kısarak pişmeye bırakalım. 3.Etlerimiz pişerken patlıcanlarımızı kızartalım. 4.Suyunu çeken etlerin üzerine bir miktar sıvı yağ gezdirelim ve doğranmış olduğumuz kuru soğan ve biberi ilave edip karıştıralım. 5.Ocağımızın altını kısalım ve soğanlar yumuşayana kadar tekrar pişmeye bırakalım. 6.Soğanlar piştikten sonra bir yemek kaşığı salçamızı da ekleyip güzelce karıştıralım. 7.Pişen etlerimizin üzerine domatesi de ilave edelim tekrar karıştırıp ocağımızın altını kapatalım. 8.Üzerine domates dilimleri ve biber koyarak süsleyelim. 9.Hazırlamış olduğumuz so...

Ton balığı avokado dolması

Ton balığı avokado dolması Malzemeler 4 adet avokado 2 adet 150gr tuna yada ton balığı 1/4 bardak mayonez 1 kereviz sapı, doğranmış 2 yemek kaşığı kırmızı soğan, doğranmış 1-2 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz, frenk soğanı ve / veya diğer şifalı otlar 1/2 çorba kaşığı Dijon hardalı biber ve tuz Hazırlanışı Karıştırma kabına ton balığı, mayonez, doğranmış kereviz, doğranmış kırmızı soğan, otlar, Dijon hardalı, tuz ve karabiber ekleyin. İyice kombine kadar birlikte karıştırın. Avokadoları ikiye bölün ve çekirdeğini alın.  Her avokado yarısına birkaç kaşık ton balıklı salata doldurun. Afiyet olsun!

Fırında Parmesan Tavuk Dolması

Fırında Parmesan Tavuk Dolması Malzemeler 2 çay kaşığı İtalyan baharatları 1 çay kosher tuzu Yarım çay kaşığı karabiber 4 kemiksiz, derisiz tavuk göğsü 1½-2 su bardağı kıyılmış mozzarella peyniri ½ fincan çok amaçlı un 2 büyük yumurta hafifçe dövülmüş ½ fincan İtalyan tecrübeli ekmek kırıntısı ½ fincan rendelenmiş parmesan peyniri 1 yemek kaşığı limon kabuğu rendesi 3 yemek kaşığı zeytinyağı 1 24 oz. marinara soslu kavanoz ¼ fincan doğranmış taze fesleğen 16 oz. servis için pişmiş makarna Hazırlanışı Küçük bir tabak kullanarak, İtalyan baharatlarını, tuzunu ve karabiberini birleştirin; Bu karışımı, tavuğun her iki tarafına eşit şekilde ovalayın. Keskin bir bıçak kullanarak, her tavuk göğsünün kenarına derin bir yarık kesin. (Not: Tüm yolu kesmeyin.) 3-4 çorba kaşığı mozzarella peynirini tavuk göğsü içine doldurun; peynirin içini kapatmak için tavuk göğsü kenarlarını birbirine bastırın. Tavuk göğsünü bir kenara koyun. Ön fırını 400 ° F'ye ısıtın. Unu geniş ...

Krem Peynir Ve Havuçlu Islak Kek Tarifi

Krem Peynir Ve Havuçlu Islak Kek Tarifi Malzemeler 2 Yumurta Büyük 3/4 bardak Yağı 1 çay kaşığı Vanilya özü 1 su bardağı Toz şeker 1,5 su bardağı Çok amaçlı un 1 çay kaşığı  Kabartma tozu 1 çay kaşığı  Karbonat 1 çay kaşığı Tarçın tozu 1/4 çay kaşığı Hindistan cevizi tozu 1/4 çay kaşığı Zencefil tozu 1,5 su bardağı havuç rendelenmiş 1/4 fincan Ceviz İnce kıyılmış, batmayı önlemek için unla kaplı 2 su bardağı krem ​​peynir (donmuş) Yapılışı Büyük bir karıştırma kabında yumurta, yağ, vanilya özü, şeker ekleyin ve pürüzsüz hale gelinceye kadar karıştırın. Kenara koyun. Ayrı bir kapta un, kabartma tozu, kabartma tozu, tarçın, hindistan cevizi, zencefil çırpın. Bu kuru karışımı, havuç ile birlikte ıslak karışıma boşaltın ve yeni birleşinceye kadar karıştırın. Cevizi içine katın. Hamuru yağlanmış / unlanmış yuvarlak bir tavaya dökün 350 derecede 40 dakika boyunca veya merkeze takılı bir kürdan temiz çıkana kadar pişirin. Pastayı tamamen soğum...

Tarçınlı Ekmek Tarifi

Tarçınlı Ekmek Tarifi Malzemeler Hamur 1/2 su bardağı tereyağı 1 su bardağı şeker 1 büyük yumurta 1 su bardağı yağlı süt 2 su bardağı un 1 çay kaşığı kabartma tozu Tarçın   / Şeker Karışımı 1/3 su bardağı şeker 1 çay kaşığı tarçın Tarçınlı Ekmek Nasıl Yapılır 1. Tereyağı, 1 fincan şeker ve yumurtayı krem halini alana kadar karıştırın. 2. Süt, un ve kabartma tozunu ekleyin 3. Yağlanmış somun tepsisine 1/2 hamuru ekleyin. 4- 1/3 su bardağı şeker ve tarçın ayrı bir kapta karıştırılır. 5- 3/4 tarçın ve   karışımını hamurun üzerine serpin. 6. Tavaya kalan hamuru ekleyin. 7. Kalan tarçını hamurun tepesine serpin. 8. 45-50 dakika boyunca 350 derecede pişirin. veya kürdan ile test edin. 9. Tavadan çıkarmadan önce tavada 20 dakika soğutun Afiyet Olsun!

15 Kısa Peri Kesim Saç Modeli Fikirleri

15 Kısa Peri Kesim Saç Modeli Fikirleri Kendine güvenen, doğası gereği kısa saçı sevenler, uzun saç ile başedemeyenler veya işi gereği kısa saçı tercih edenlere peri kesim mükemmel bir tercih olabilir. Peri kesim, diğer kısa saçlara göre daha kaliteli bir görünüm ve patronluk hissi verir. Saçınızı kestirme konusunda tereddüt yaşayabilirsiniz fakat kısa saçı nasıl yöneteceğinizi öğrendikten sonra, saçlaarınızı uzatmak istemeyeceksiniz. Kısa kesimin birçok avantajı vardır. Modern peri kesim görüntüyü değiştiren ve yüz özelliklerini ortaya çıkartan faydalar sağlar. Saç kesimine katman yada alttan kesim ekleyerek değiştirebilirsiniz. Hadi şimdi harika bir peri kesim seçelim!